Ny uke - oppsummering av helgen

Denne helgen har vært helt fantastisk! Har vært kjempe fint vær så vi har vært mye ute. Fredagen var det bare å komme seg hjem fra jobb og slappe av hele kvelden. Lørdagen var vi mye ute. Naboen inviterte oss over på pannekaker. Var kjempe hyggelig  av dem. Gode var pannekakene og. Vi har en stor haug i hagen med ved. Den tenkte vi vi kunne prøve å få litt vekk. Vi sto i shorts og slipperser og hogger. Ikke helt lurt men det gikk fint. Hver gang eg skulle hogge en kubbe trekk eg vekk beina. 


Søndag var eg i baby shower. Vi var en hel gjeng som overasker en venninne. Vi spiste taco og kaker. Var litt morsomt når skulle overaske henne og alle skulle være stille. En venninne av meg hadde med seg babyen sin og når alle skulle være stille og venter av at den gravide skulle komme inn begynte babyen og prate i vei. Høyt og. Vi begynte å le og dette var jo kjempe morsomt så babyen bare snakke mer. Heldigvis var babyen slitte når den gravide kom. Hun ble kjempe glad og overasket! 


Vi hadde masse leker og. Dette er ikke en bleie med bæsj. Det er sjokolade. Vi skulle pippe av sjokolade som var i 4 bleier.Noen av de såg skikkelig ekle ut! 
 

Hatt en fin helg ? <3 

2 kommentarer

liveterherlig93

08.05.2017 kl.09:40

fine bilder:)

Gina Elena

08.05.2017 kl.12:57

Så herlig :-) Jeg har hatt en veldig fin helg :D

Skriv en ny kommentar

Caroline

Caroline

23, Bergen

Kategorier

Arkiv

hits