Det beste med dagen så langt
Noe eg HATER så er det å være ute når det er dårlig vær. Det er helt forferdelig! Hater å gå med regnklær, hater å bli våt og hater at det er så klamt å gå med!  

I dag tok eg med en spasertur rundt en løype der eg jobber. Regnklærne på og begynte å gå. Gikk i et passelig tempo for meg. Pleier ikke å bli så svett av å bare så men eg var gjennonvåt når eg kom til bilen etterpå. Regntøyet mitt er 100% tett så det puser ikke i det hele tatt. Må ha det siden eg jobber i barnehage og vi er mye ute. 

Så eg var da altså gjennonvåt! Men det beste med hele greine var ikke det. 

Eg parkerte med jobben for vi har en type garasje der vi kan parkere og eg tenkte det var perfekt. Eg ville ikke så ute i regnet når eg tok på meg regntøyet. Måtte jo og få på noen tørre klær etterpå og, men eg hadde helt glemt en ting. Sjefen min skulle ha konfirmasjon der i dag og det kom mange gjester. Og der skulle eg skifte klær. I garasjen på jobb. Der det kom mange gjester. Følte meg ikke så smart da! Prøvde å gjemme meg så godt eg kunne bak bilen. Om noen såg meg anner eg ikke men kommer sikkert til å høre det på pauserommet på mandag. HAHA! 

3 kommentarer

Nina Cecilie

25.05.2017 kl.15:53

så flink :)

Charlotte

25.05.2017 kl.17:58

Flink du er :)

Fint gå der :)

Victoria Larsen

25.05.2017 kl.20:24

Så flink du er, selv om være er slik.. Haha, huff da hadde jeg nok vært veldig flau! :)

Skriv en ny kommentar

Caroline

Caroline

23, Bergen

Kategorier

Arkiv

hits