Når er snart lang helgen ferdig

I går var en fantastisk dag. Det var kjempe fint vær og vi var ute om trent hele dagen. Eg gikk litt inn og ut for var litt ting ikke som måtte gjøres og. Min kjære skurte et lurt spørsmål til meg i går og eg burde hørt på han! "Skal du ha solkrem på" Eg svarte at eg ikke trengte siden eg fikk så mye inn og ut. Gud eg angret på kvelden og i dag. Er så solbrent på overkroppen... Det var så vont i går. Dere aner ikke! Skulle hørt på han. Vi skrudde sammen den nye trillebåren til min kjære i går og. Eg tror eg har finne fasiten på hvorfor mannfolk ikke leser bruksanvisninger. Den bruksanvisningen til denne trillebåren er jo på "gresk" Det var kjempe vanskelig og skjønne hvordan den skulle settes i sammen. Sann som de som er med når du kjøper Ikea varer er jo kjempe lette for der går det ann å se hvordan man gjør det. Men ikke på typisk mannfolk ting. 

Vi hadde deilig pastasalat til middag med reker oppi. Gud er det så godt! Måtte ha noen kalde øl og rusbrus og. Syntes det var en flott belønning til alt vi gjorde i går. 


I dag til frokost prøvde eg med på omelett for første gang. Den ble kjempe god smak på. Steike den på litt høy varme men smaken var kjempe god. Å brekke den var litt vanskelig men det gikk til slutt. 

Oppskrift: (tatt fra hode)

Tre egg

6 ss med melk

litt salt og pepper

Gressløk. Så mye du vil ha. 

Ost 

Du gjør:

Du blander sammen egg, melk, salt og pepper. Steiker den på steikepanne på middelsvarme. Når den er nesten stivnet på toppen legger du ost på den ene siden. Så bretter du den siden som ikke er ost på over på den andre. Så tar du å snur den et par ganger så osten smelter og egget er stivnet. Så er den klar til servering. Når er det farging av bryn og lakking av negler som står for tur. Ha en fin dag folkens. 

2 kommentarer

livetmitt93

28.05.2017 kl.13:03

fine bilder:)

du skulle hørt på din kjære hehe:)

Caroline

28.05.2017 kl.15:40

skal gjøre det neste gang ;( tro meg :P

Skriv en ny kommentar

Caroline

Caroline

23, Bergen

Kategorier

Arkiv

hits